Teater Joker får nye skuespillere inn i ensemblet!

Året er snart omme og 2017 står for døren. I det nye år skal Teater Joker både bytte ut skuespillere og utvide ensemblet. Etter mange ulike auditionrunder er det nå endelig klart hvem som skal jobbe for oss i nærmeste fremtid.

«Brune» skal endelig ut på veien igjen etter en pause.
Fra mars til juni skal «Brune» turnére i Vestfold, Østfold og Oppland.
Da skal vår kjære «Rune», Knut Erik Engemoen, berike Trøndelag Teater med sitt nærvær.
Stig Zeiner, vår trofaste skuespiller gjennom mange år, skal flytte til utlandet.
Haakon Strøm, fast medlem, skal ut i permisjon.
Inn for disse kommer følgende jubelgjeng:

Jens Smith Wergeland
«Rune/Brune»
Jens er fra Bryne i Rogaland og utdanna fra Drama Centre i London. Han har tidligere medvirket i musikalen Oliver ved Sandnes Kulturhus, Maktå på Straen ved Rogaland Teater og har fartstid både som dramaturg og regissør.

Patrick Børjesson
«Anton/Pappa»
Patrick er fra Hof i Vestfold. Han er utdannet ved Teaterhøyskolen Nord Universitetet (tidligere HiNT) og skuespillerutdanningen ved NISS ((Nordisk institutt for scene og studio, nå Westerdals Oslo). Han er, ved siden av Brune, aktuell med Rødhette og Ulven produsert av Bestshow.

Gard Pedersen
«Bestefar/Ruben/Presten»
Gard har jobbet som frilanser siden 1998 og har bred erfaring som skuespiller fra teater, film og fjernsyn. Senest var han ved Riksteateret i forestillingen Pinocchio, og Victoria Prod. med Dr. Proktors prompepulver. Han har jobbet for Teater Joker tidligere, da i forestillingen «1814! – fra Riftdalen til Eidsvold».

«Tutomaten» dundrer frem igjen fra sitt hvilerom, og etter svært mange forestillinger av «Rebusløpet» gleder Reven og Grisungen seg til litt avveksling. Dette er forestillinger som er meget etterspurt og Kari Ramnefjell og Haakon Strøm trenger sårt avløsning.
Med full tillit og stolt glede presenterer vi derfor:

Kim Helge Strømmen
«Reven» m.m.
Kim kommer fra Ørsta på Sunnmøre og er utdannet ved Guildford School of Acting i London. Har tidligere medvirket i produksjoner som Singin´ In The Rain Uk Tour, Like For Like ved Akershus Teater, En Midtsommernattsdrøm for Teater Framdrift, samt oppdrag innen tv og film.

Kristin Indahl
«Grisen» m.m.
Kristin er utdannet skuespiller fra London International School of Performing Arts og dramapedagog fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun er medlem i det internasjonale teaterkompaniet Off Balance og har bred erfaring med arbeid som instruktør og lærer.
For øyeblikket jobber hun på dramalinjen på en videregående skole. Kristin har erfaring fra diverse produksjonsarbeid både som regissør og som skuespiller og hun holder workshops og teaterundervisning på ulike festivaler og utdanningsinstitusjoner som blant annet Høyskolen i Oslo og Akershus.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Teater Joker!
Vi gleder oss til å ha dere på laget!