Ensemble 2018

AMALIE SOFIE IBSEN JENSEN -aktuell som skuespiller i BRUNE og VERSAILLES

Amalie Sofie Ibsen Jensen kommer fra Ålesund. Hun er utdannet ved Nord universitet (tidligere HiNT) og Forstudium Teater. Hun er daglig leder i kompaniet Feil Teater, hvor hun også er aktuell som skuespiller i forestillingen “Alice i Eventyrland”. Med Feil Teater har hun vært både skuespiller og produsent i forestillingene “Rinnanbanden” og “Jeg har skrevet en liste over ting jeg syns er viktig her i livet”. Dette er første gang Amalie jobber med Teater Joker.

 

 

 

CHRISTOFFER HAG MAURE -aktuell som dukkespiller i TUTOMATEN, høsten 2017

Christoffer Hag Maure er utdannet skuespiller fra Nord Universitet (tidligere HiNT). Han har bl.a. jobbet for TV2, Oslo Internasjonale Teater og Rikskonsertene. Han har lang erfaring som lydbokinnleser, blant annet for Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek.

 

JENS SMITH WERGELAND -aktuell som skuespiller i BRUNE

image002«Rune/Brune»
Jens er fra Bryne i Rogaland og utdanna fra Drama Centre i London. Han har tidligere medvirket i musikalen Oliver ved Sandnes Kulturhus, Maktå på Straen ved Rogaland Teater og har fartstid både som dramaturg og regissør.

 

 

PATRICK BØRJESSON – aktuell som skuespiller i BRUNE

image1«Anton/Pappa»
Patrick er fra Hof i Vestfold. Han er utdannet ved Teaterhøyskolen Nord Universitetet (tidligere HiNT) og skuespillerutdanningen ved NISS ((Nordisk institutt for scene og studio, nå Westerdals Oslo). Han er, ved siden av Brune, aktuell med Rødhette og Ulven produsert av Bestshow.

 

GARD PEDERSEN – aktuell som skuespiller i BRUNE

pedersen«Bestefar/Ruben/Presten»
Gard har jobbet som frilanser siden 1998 og har bred erfaring som skuespiller fra teater, film og fjernsyn. Senest var han ved Riksteateret i forestillingen Pinocchio, og Victoria Prod. med Dr. Proktors prompepulver. Han har jobbet for Teater Joker tidligere, da i forestillingen «1814! – fra Riftdalen til Eidsvold».

JON ARNE ARNSETH –aktuell som skuespiller i “Brune”

KR_Jon Arne Arnset_0715_9797mindre

Atle/Ray Ex
Jon Arne er utdannet skuespiller fra Nordisk Institutt for Scene og Studio. Etter utdannelsen har han gjort roller ved bl.a Haugesund Teater, Østfold Teater, Teatret Vårt, Radioteatret og sammen med flere frigrupper, i tillegg til oppdrag innen film og tv. Brukes også ofte som dubber og voiceover. Han er opprinnelig odelsgutt fra Vang på Hedmark, men for tiden bosatt i Oslo.

 KIM HELGE STRØMMEN -aktuell som dukkespiller i TUTOMATEN, våren 2017. 

DSC_0867BW«Reven» m.m.
Kim kommer fra Ørsta på Sunnmøre og er utdannet ved Guildford School of Acting i London. Har tidligere medvirket i produksjoner som Singin´ In The Rain Uk Tour, Like For Like ved Akershus Teater, En Midtsommernattsdrøm for Teater Framdrift, samt oppdrag innen tv og film.

 

KRISTIN INDAHL -aktuell som dukkespiller i TUTOMATEN

portrett svart hvit (1)«Grisen» m.m.
Kristin er utdannet skuespiller fra London International School of Performing Arts og dramapedagog fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun er medlem i det internasjonale teaterkompaniet Off Balance og har bred erfaring med arbeid som instruktør og lærer.
For øyeblikket jobber hun på dramalinjen på en videregående skole. Kristin har erfaring fra diverse produksjonsarbeid både som regissør og som skuespiller og hun holder workshops og teaterundervisning på ulike festivaler og utdanningsinstitusjoner som blant annet Høyskolen i Oslo og Akershus.

GURI GLANS – fast medlem i Teater Joker
Guri

Guri Glans er utdannet fra Ecole Jaques Lecoq og Høgskolen i Oslo. Hun har vært med i Teater Joker i 15 år og spilt i blant annet Peer på en Pall, Tre små brannmenn, Tutomaten, Hando Kjendo, Brødre og Rike Per. Guri jobber også med Jo Strømgren Kompani og NiE-Theatre, både som skuespiller og produsent. Guri elsker teatret, og er glad for å kunne både være utøvende og produsernt. Hun har stått på scener fra Nuuk til Sydney, men har hatt noen av sine fineste stunder på scenen i en svett gymsal.

HAAKON STRØM – fast medlem i Teater Joker. Aktuell som skuespiller i “Funiculi Funicula” og “Rebusløpet”

haakonHaakon har sin utdannelse fra Mountview Theatre School i London (1995 – 1998).
Som fast medlem av Teater Joker har han vært med i “Brødre”, “Hundre Værelser”, “Trillefolket”, ”Baron von Munchhausens Sannheter” , ”Tutomaten”, ”Peer på en pall”, “Rebusløpet” og “Brune”. Tidlig i sin karriere gjorde Haakon Sonny i musikalen “Grease” på Chat Noir, og har senere vært med i “Jesus Christ Superstar” i Fjærheia i Grimstad,  “Maria Stuart” på Nationaltheatret, “Hyttekoz” på Sogn og Fjordane Teater, samt ”Jeppe på bjerget” på Teater Innlandet. Han er stifter av Oslo Barne- & Ungdomsteater, hvor han i en periode fungerte som daglig- og kunstnerisk leder. Haakon er også en mye benyttet lydbokinnleser av både skjønn- og faglitteratur.

NIELS PETER UNDERLAND – Stifter og kunstnerisk leder. Aktuell som regissør på “Brune”

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERANiels Peter er utdannet fra Ecole Jaques Lecoq  og har regissert eller  spilt i alle Teater Jokers forestillinger som “Rike Per”, “Brødre”, “Hando Kjendo”,  “Trillefolket”, «Baron von Munchhausens Sannheter!» og «Tutomaten» ved siden av skuespillerarbeidet på mange ulike scener som f.eks. Det Norske teatret, Riksteatret eller som butoh danser med Min Tanaka i Tokyo på Setagaya Theater. Han har også hatt regi for Cirka Teater, og er førstelektor på Avdeling for Estetiske fag ved HiO på Drama Teaterkommunikasjon.

 

KARI RAMNEFJELL -Fast medlem og daglig leder i Teater Joker. Aktuell som skuespiller i “Brune”, “Funiculi Funicula” og “Rebusløpet” 

Kari2Kari er utdanna skodespeler ved Royal Conservatoire of Scotland, og jobba fleire år ved anerkjende The Arches Theatre i Glasgow. Attende i Noreg har Kari jobba med fleire ulike kompani, og skreiv produserte og spelte i forestillinga “Farleg Leik” som bl.a blei vist under Festspillene i Bergen (2006). Som fast medlem av Teater Joker har ho vore med i”Hando Kjendo” , “Hundre Værelser”, “Trillefolket”, ”Baron von Munchhausens Sannheter” , ”Tutomaten” og ”Peer på en pall”. Kari underviser på Bærum Barneteater, jobbar som innlesar og innimellom er ho å finne som blomsterdekoratør. Kari er dagleg leiar og produsent i Teater Joker.